INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE PRO TĚHOTNÉ A ŽENY PO PORODU

Individuální konzultace zaměřená jen na vás a vaše potřeby.

Během individuální lekce, terapie se společně zaměříme jen na vaše potřeby.  Během těhotenství prochází vaše tělo změnami, kterými vás ráda provedu a pomohu od případných pohybových omezení či bolestí. Nechte se během těhotenství hýčkat, najděte si čas pro sebe a přijďte se nacítit na vaše tělo, buďte vědomě ve svém těle i během těhotenství. Pohybovou terapií můžeme příznivě ovlivnit i pozici vašeho děťátka nebo i napětí v oblasti bříška. Během terapie používám i rebozo šátky, díky kterým uvolníme nejen oblast pánve, kyčlí, beder a z lekce budete odcházet vědomé, spojené se svým tělem i vaším rostoucím miminkem. Díky pohybové terapii můžeme i pozitivně ovlivnit polohu vašeho miminka.

 

Během těhotenství

Bolest ani větší pohybové omezení by nemělo být součástí tohoto období. Oblast pánve, kyčlí, beder, bříška, dech, to vše si zaslouží vaši pozornost. Ať už chcete pomoci s konkrétním problémem nebo se chcete jen zastavit, zpomalit a najít si čas pro sebe, jsem tu pro vás.

 

Období po porodu

Návrat zpět k vašemu tělu po porodu. Být opět spokojená a vědomá ve svém těle, bez bolesti a omezení. Pánevní dno, diastáza, pohyb po porodu císařským řezem a péče o jizvu.

 

Termíny individuálních konzultací jsou ve čtvrtek a pátek dle předchozí tel. dohody na čísle 733301100 nebo emailem veronika.karlova@email.cz

 

Cena individuální terapie je 850 Kč/50 min

Chci se přihlásit