PILATES CLINIC

Krásné a zdravé tělo bez bolesti. 

 

PRUŽNOST A SÍLA

DLOUHÉ ŠTÍHLÉ SVALY

DRŽENÍ TĚLA A ODBOURÁNÍ BOLESTÍ ZAD

AKTIVNÍ SVALY PÁNEVNÍHO DNA

PRÁCE S DECHEM

ZAPOJENÍ HLUBOKÉHO SVALOVÉHO SYSTÉMU

 

to všechno je Pilates a ještě mnohem víc.

Pilates je systém koordinovaného pohybu, koncentrace a dechu, který vás dokáže zcela pohltit. Do běžného života vnáší eleganci a výkonnost, zmírňuje stres, zvedá sebevědomí. Cvičení Pilates je zdraví prospěšné. Na konci lekce se budete cítit skvěle. Pilates je skutečný zázrak, cvičení Pilates se věnují miliony nadšenců téměř ve všech zemích světa. Nehraje v tom roli konfekční velikost, věk a ani kondice.

Na těchto lekcích vás naučím správnému zdravotně funčknímu pohybu nejen během samotného cvičení, ale nenápadně vás to ovlivní i během celého dne. Je to systém, které blahodárně působí jak na tělo, tak i na mysl. 

Vždy se dozvíte CO, JAK a PROČ cvičit. Cvičí se v malých skupinkách, což mi umožňuje individuální přístup a čas pro každého z vás. Pilates Clinic vychází z klasického cvičení Pilates, které je obohaceno o prvky vývojové kineziologie, fyzioterapie a metody Spiraldynamik. Cvičením Pilates lze správně ovlivnit dech, držení těla, zmírnit či odstranit bolesti zad, posílit břišní svaly ve všech vrstvách - zejména pak těch nejhlubších. Lze zlepšit funkci svalů pánevního dna. Na lekcích procvičíme celé tělo - od hlavy až po paty - a to doslova. Dozvíte se jak pracovat například s vbočenými palci, patní ostruhou či padající klenbou chodidla. 

 

Lektor Pilates Clinic, pohybový specialista IQ Pohyb Praha 

 

Chceš-li se někam vydat, musíš chtít udělat první krok.

 

 

Chci se přihlásit