CENÍK A NABÍDKA INDIVIDUÁLNÍ TERAPIE

 CENÍK A NABÍDKA INDIVIDUÁLNÍ POHYBOVÉ TERAPIE

 

PRVNÍ VSTUPNÍ VYŠETŘENÍ+ošetření+pohybová terapie 90min/1200kč

 

DIAGNOSTIKA vyšetření a diagnostika pohybového aparátu, konzultace 30min/500kč

 

MANUÁLNÍ TERAPIE ošetření pohybového systému 30min/ 500kč, 60min/ 900kč

 

POHYBOVÁ TERAPIE individuální pohybová terapie 30min/500kč, 60min/ 900kč

 

ON-LINE  konzultace, pohybová terapie 50min/600kč

 

POHOTOVOST terapie s termínem do 24hod pro urgentní bolestivé stavy 1500kč/bez časového omezení

 

PRVNÍ VSTUPNÍ VYŠETŘENÍ+OŠETŘENÍ+TERAPIE     90minut

Tato individuální lekce je určena pro všechny nové klienty, ketří naše služby využijí poprvé. Na základě diagnostiky vám terapeut udělá manuální terapii a zacvičí nový pohybový vzor, který si pak doma, v práci, sportu budete účinně praktikovat. Lekce je určena pro všechny klienty, kteří mají nějaké zdravotní omezení nebo bolesti pohybového aparátu a mají zájem o diagonostiku 30minut + manuální terapii 30minut + pohybovou terapii 30minut.

 

INDIVIDUÁLNÍ MANUÁLNÍ+POHYBOVÁ TERAPIE  60minut

Tato lekce je určena všem klientům, kteří si prošli první vstupní individuální terapií a mají zájem pokračovat. V rámci lekce vám terapeut udělá kontrolní vstupní vyšetření, manuální terapii a společně vytvoříte cílenou pohybovou terapii, ketrou si budete cvičit sami pravidělně doma.

 

MANUÁLNÍ TERAPIE    30minut  nebo  60minut 

Tato lekce je určena všem klientům, kteří potřebují manuální navedení, ošetření, zvědomění, uvolnění, mobilizaci, kterou provádí terapeut klientovi dle předchozí kontrolní diagnostiky a podle terapeutického záměru klienta. Ošetření měkkých tkání, svalového systému, kloubů a jiné techniky provádí terapeut manuálně popř. za pomoci různých terapeutických pomůcek.

 

POHYBOVÁ TERAPIE  30minut nebo 60minut

Tato lekce je určena všem klientům, kteří chtějí změnit svůj pohybový vzor, změnit pohybové cítění naučit se zdravě provádět cviky na doma, naučit se nové strečinkové, kondiční, kompenzační cvičení nebo si zacvičit individuální lekci (jógy, pilates a jiné pohybové cvičení) pod vedením lektorky(terapeuta) s manuálním a slovním navedením a kontrolou cvičeních pozic.

 

ON-LINE KONZULTACE, POHYBOVÁ TERAPIE

Je určena všem klientům, kteří nemají možnost navštívit nás osobně nebo jim vyhovuje cvičení v domacím prostředí pod slovním navedením lektorky (terapeuta). Lekce probíhá za připojení přes zoom nebo jinou předem domluvenou aplikace a v předem domluvený čas s lektorkou. Tento typ lekce je vhodný i jako osobní konzultace, jako návod na změnu domácího prostředí (nastavení pracovní plochy, židle, cvičení na doma nebo i jógovou, pilates nebo jinou pohybovou praxi v pohodlí domova.

 

POHOTOVOST

Tato lekce je určena všem klientům s urgentním bolesivým omezením pohybového aparátu, kdy se vám bude snažit lektorka najít termín terapie do 24hod pro úlevu od akutní bolesti. Tato lekce je bez časového omezení a cílem je ulevit od akutních bolestí + konzultace a preventivní individuální cvičební plán na doma.

 

 

 

 

 

 

 

Chci se přihlásit